Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      A lansat Guillermo del Toro primul trailer oficial pentru „Pacific Rim”?

      23 noiembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Ei bine, ne-ar fi plăcut să vedem roboţii gigant, însă Guillermo del Toro tocmai a declarat că trailerul pe care vi-l prezentăm nu are nicio legătură cu „Pacific Rim”.

       

      Compania Mirada, care se ocupă de efectele vizuale ale filmului regizat de Guillermo del Toro, a lansat un material video de promovare a tehnologiei necesare realizării acestui proiect masiv.

       

      Clipul de faţă însumează un colaj de imagini sugestive, iar cea mai incitantă ni s-a părut cea în care un robot uriaş lansează rachete chiar din braţul său.

       

      Vezi trailer

       

      Într-adevăr, roboţii prezentaţi în acest material (care sunt asemănători cu Jaegers)  par să aibă o legătură cu pelicula „Pacific Rim”, însă materialul filmat nu pare a fi finalizat.


      Sinopsis:

       

      „Când legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele de Kaiju, încep să iasă din apele oceanelor, un război nimicitor se dezlănţuie între oameni şi periculoşii inamici. Pentru combaterea giganţilor Kaiju s-au creat arme speciale: roboţi gigantici, denumiţi Jaeger, care erau controlaţi simultan de doi piloţi ale căror minţi sunt conectate prin punţi neuronale.

       

      Dar chiar şi roboţii se dovedesc lipsiţi de apărare în faţa distrugătorilor Kaiju şi, în pragul înfrângerii, rasa umană apelează la un fost pilot (Charlie Hunnam) şi la ucenica lui (Rinko Kikuchi), care conduc un legendar dar aparent învechit Jaeger din trecut. Împreună, cei doi vor deveni ultima speranţă a omenirii în faţa Apocalipsei”.

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor