Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Actorii din „X-Men: Dark Phoenix” au experimentat noua tehnologie 4DX

      7 iunie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Înaine de lansarea oficială „X-Men: Dark Phoenix”, care are premiera la cinema pe 7 iunie, o parte dintre staruri au fost invitate să experimenteze trailerul filmului în format 4DX, surprinzându-le reacțiile la efectele captivante. Astfel, pentru a celebra mult-așteptata lansare a celei mai recente producții din franciza „X-Men”, Tye Sheridan (Cyclops), Evan Peters (Quicksilver) și Alexandra Shipp (Storm) au simțit întreaga forță cosmică a filmului, urmărind trailerul la Londra, într-una dintre sălile 4DX din cinematograful Cineworld – cel de-al doilea cel mai mare lanț de cinematografe la nivel mondial. 

       


       

      Cu efecte antrenante de mișcare și efecte de mediu precum apa, vântul, mirosul și luminile stroboscopice, sincronizate perfect cu scenele epice de pe marele ecran, 4DX reprezintă o experiență cinematografică absolută, care poate duce orice film la următorul nivel de vizionare. Doar urmărind cele mai noi premiere în format 4DX vei simți că ești parte din acțiune, fie că este vorba despre o plimbare cu trenul, o călătorie în spațiu sau o furtună puternică. 

       


       

      După experiența din sala 4DX, Alexandra Shipp (Storm) a declarat că 4DX reprezintă „viitorul pentru mersul la cinema”, iar expresiile feței sale, pe măsură ce era transpusă în acțiunea filmului, au arătat cât de intensă și de puternică este cu adevărat această experiență de cinema.

      Puteți urmări reacțiile ei, precum și ale celorlalți actori, din sala 4DX aici.

       

      Despre 4DX

      Experimentează cinema-ul care îți activează toate cele 5 simțuri, doar în sălile 4DX de la Cinema City România. Cu efecte uluitoare precum apa, vântul, mirosul sau lumina, sincronizate au acțiunea de pe ecran, vei fi cu adevărat transpus din scaunul de cinema în film. Și că tot vorbeam despre scaun – acesta de mișcă.

      Scaunele high tech mobile se vor mișca odată cu acțiunea din film, făcându-te să simți pe pielea ta că ești parte dintr-o urmărire de mașini, că ești în mijlocul unei furtuni sau că navighezi pe ape agitate. O experiență incitantă dacă ești singur, dar și mai bună alături de prieteni, formatul 4DX este cel mai captivant mod de a urmări un film la Cinema City.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor