Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Actorul Danny DeVito a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

      19 august 2011, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actorul american Danny DeVito a primit, joi, o stea pe bulevardul celebrităţilor - Walk of Fame - din Hollywood, Los Angeles.

       

      Actorul în vârstă de 66 de ani, care s-a făcut remarcat de-a lungul anilor atât în lungmetraje, cât şi în producţii de televiziune, a primit cea de-a 2.445-a stea de pe bulevardul celebrităţilor din Los Angeles.


      "Întrebarea este asta: pot să o iau acasă sau trebuie să o las aici?", a glumit actorul american. "Aş putea să mă mut în acel magazin, peste drum, şi să vin în fiecare zi să o curăţ de praf", a continuat, glumind, DeVito.


      Actorul a ţinut, de altfel, să respecte, în propria manieră, tradiţia potrivit căreia persoana premiată trebuie să fie prima care să păşească peste acea stea, renunţând la pantof şi la şosetă pentru a pune un picior gol deasupra propriei stele.


      Născut în 1944, în New-Jersey, Danny DeVito s-a făcut remarcat în multe filme de succes, precum "Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gemenii", "Batman se întoarce" şi "L.A. Confidential".


      Actorul american a trecut de câteva ori şi în spatele camerei, regizând mai multe comedii, printre care "Războiul rozelor" (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, şi "Arunc-o pe mama din tren".


      În 2001, Danny DeVito a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA în calitate de producător al filmului "Erin Brockovich", iar în 1993, a fost nominalizat din nou la Ursul de Aur, pentru filmul "Hoffa". Totodată, el a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, trofeu pe care l-a câştigat pentru rolul din serialul "Taxi" (1981). Tot de cinci ori a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, distincţie cu care a fost recompensat în 1980, pentru rolul din acelaşi serial "Taxi".

       

       

      Sursa: mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor