Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Actriţa care s-a transformat în bărbat pentru un rol

      14 octombrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Pasiunea actorilor pentru meseria lor îi determină pe aceştia să facă sacrificii şi lucruri inedite, iar o actriţă extrem de cunoscută dovedeşte acest lucru.

       

      Glenn Close s-a "transformat" în bărbat pentru rolul din filmul "Albert Nobbs", povestea unui irlandez din secolul al XIX-lea.

       

      Filmul spune povestea unei femei care îşi schimbă identitatea şi chiar sexul pentru a supravieţui într-o lume dominată de bărbaţi şi strânge bani pentru a-şi deschide un magazin.

       

      Întâlnirea cu o altă femeie care pretinde că este bărbat şi prietenia cu un coleg de serviciu mai tânăr vor duce la complicaţii şi drame pentru care protagonista nu este pregătită.Actriţa a mai jucat acest rol în teatru în anii '80 şi a muncit în tot acest timp să îl transforme în film.

       

      Glenn Close şi-a început cariera cinematografică jucând în filmul "Lumea lui Garp", o adaptare după romanul lui John Irving, lansată în 1981, după care a realizat roluri memorabile în filme precum "Atracţie Fatală" (1987), alături de Michael Douglas, "Legături periculoase" (1988) şi


      După succesul repurtat cu "101 Dalmaţieni", în care a interpretat rolul Cruellei De Vil, Glenn Close a apărut cu precădere în diferite seriale de televiziune poliţiste sau cu tematică judiciară: "The Shield - Lege şi fărădelege" şi "Damages", care i-a adus un premiu Emmy în vara lui 2008.

       

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor