Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Actriţa de telenovele Edith Gonzalez a murit la 54 de ani

      14 iunie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actriţa mexicană Edith Gonzalez, cunoscută din telenovelele “Salome” şi “Inimă sălbatică”, a murit la vârsta de 54 de cancer ovarian.


      După o luptă de trei ani cu boala, decesul actriţei a fost confirmat joi de către The National Association of Actors. Edith Gonzalez a anunţat că suferă de cancer în 2016, postând pe Instagram o fotografie de pe patul din spital. Actriţa a vorbit în numeroase interviuri despre boală, declarând în 2017: “Nu sunt o războinică, sunt o iubitoare a vieţii”.

             Edith Gonzalez şi-a început cariera artistică încă din copilărie, în anii ‘70. A  jucat în numeroase telenovele care au avut succes în toată lumea, inclusiv în România. Printre acestea se numără Salome”, “Corazón Salvaje/ Inimă sălbatică,” “Mujer de Madera,” “Doña Barbara,” “Palabra de Mujer,” “Las Bravo”.

             Telenovela “Inimă sălbatică”, în care a fost partenera regretatului actor Eduardo Palomo, a fost urmărită de milioane de români la începutul anilor ‘90.

             Edith González era căsătorită cu Lorenzo Margain şi are o fiică, Constance, în vârstă de 15 ani.  Ultima fotografie postată de actriţă pe Instagram o prezintă pe Gonzalez alături de fiica sa.


      Sursa: Variety.com


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor