Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Acum chiar sunteţi gata pentru “Saga amurg: Zori de zi – Partea a II-a”!

      6 noiembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Cum a început numărătoarea inversă până la data lansării filmului “Saga amurg: Zori de zi – Partea a II-a”, cunoscutul specialist în makeup de origine hispanică, Marco Ochoa, a realizat un tutorial special în care ne prezintă un machiaj de vampir super sexy inspirat de personajul interpretat de Mia Maestro, Carmen.

       

      Aşadar, tuturor fanelor celebrei francize care vor dori să aibe un look absolut special atunci când vor merge la premiera filmului, le dedicăm acest clip demonstrativ, plus câteva ponturi pentru obţinerea unui machiaj de vampir ultra sexy în mai puţin de cinci minute!

       

      Pont nr. 1 - Conturarea reprezintă un pas foarte important pentru obţinerea unui look de vampir. Aceasta vă va permite să accentuaţi anumite trăsături ale feţei, precum tâmplele şi pomeţii. De asemenea, este foarte important să faceţi acest lucru în straturi, gradat, pentru a evita aspectul de mască;

       

      Pont nr. 2 – Atunci când doriţi să aveţi un machiaj “smokey eyes” pentru a obţine un look de vampir, ar fi indicat să alegeţi nuanţe întunecate, precum: mov închis-prună, maro, gri sau negru. Ţineţi cont că amestecul culorilor este un pas estenţial pentru un efect intens “smokey eyes”.

       

      Pont nr. 3 - Sprâncenele sunt foarte importante atunci când doriţi să obţineţi un look de vampir. Puteţi să schimbaţi expresia sau caracterul vampirului doar prin felul în care alegeţi să vă subliniaţi sprâncelele. Vă sugerăm să folosiţi o nuanţă închisă de maro sau negru intens atunci când vă creionaţi sprâncenele. 

       

      Pont nr. 4 - Nuanţele la modă în acest sezon sunt: grena, mov închis-prună, maro intens şi cupru. Orice aţi alege, sunteţi în trend şi veţi avea un look de vampir sofisticat. 

       

       

      Acum chiar sunteţi gata pentru “Saga amurg: Zori de zi – Partea a II-a”. 

       

       

      Vezi trailer

       

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor