Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Afişe inedite pentru „Cavalerul negru: Legenda renaşte”

      21 noiembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Chiar dacă filmul „Cavalerul negru: Legenda renaşte” a fost lansat în cinematografe şi urmează să apară atât pe DVD cât şi pe Blu-ray, asta nu înseamnă că nu veţi mai vedea afişe inedite ale acestuia.

       

      Producătorii de la Warner Bros. lansează întotdeauna aproximativ 437 de postere pentru fiecare blockbuster pe care îl fac, iar cele prezentate cu această ocazie sunt doar câteva dintre acestea.

       

      Firmele de publicitate concep o mulţime de afişe pentru studiouri, urmând ca reprezentanţii acestora să le selecteze şi să le lanseze pe cele dorite (Warner Bros. alege de obicei mai multe postere decât alţii).

       

      În acest sens, compania Trailer Park, Inc. a dat publicităţii trei afişe inedite pentru filmul „Cavalerul negru: Legenda renaşte”. Primele două ni-i prezintă pe Batman (Christian Bale) şi Bane (Tom Hardy) într-un decor apocaliptic, iar cel de-al treilea are în prim plan masca stilizată a lui Bane.

       

      Vezi afișe

       

      În final, dorim să reamintim cinefililor şi fanilor acestei francize, că filmul „Cavalerul negru: Legenda renaşte” va fi disponibil în România, pe DVD şi Blu-ray începând cu data de 28 noiembrie 2012, fiind distribuit de Pro Video.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor