Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Află care sunt premierele acestui weekend!

      8 mai 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Ce vedem de vineri în cinematografe? FilmSi te invită să afli tot ce trebuie despre lansările cinematografice din 8 mai.

       

      Avem parte de un weekend cu trei premiere frumoase: două comedii şi o dramă. Vom putea vedea o poveste amuzantă cu Sofia Vergara şi Reese Witherspoon, un film comic cu Jennifer Aniston şi Owen Wilson, dar şi cea mai recentă dramă socială a regizorului Fatih Akin.

       

       

      She’s Funny That Way / Viaţa bate filmul 

       

      Viaţa bate filmul marchează reîntoarcerea multașteptată a marelui regizor Peter Bogdanovich, unul din cei mai apreciați regizori ai cinematografiei mondiale, după o absență de 12 ani, timp în care a regizat trei filme de televiziune, precum și documentarul câștigător al unui premiu Grammy, “Runnin’ Down A Dream: Tom Petty and the Heartbreakers”, dar și o versiune revizuită și extinsă a documentarului extrem de apreciat  “Directed by John Ford.”

       

      A putut fi văzut jucând în serialul “The Sopranos”, precum și în câteva alte filme de lung metraj, și a publicat încă două cărți despre filme, inscluiv bestsellerul “Who The Hell’s In It.” 

       

      O comedie romantică, dar suficient de trăznită, iar distribuția este formată din nume ale primului eșalon de actori de la Hollywood: Owen Wilson, Imogen Poots, Jennifer Aniston, Will Forte, Kathryn Hahn și Rhys Ifans.

       

       

      The Cut / Tăietura 

       

      Mardin (oraş din sud-estul Turciei - n.red.), 1915. Într-o noapte, autorităţile turce execută o razie şi îi arestează pe toţi bărbaţii armeni din oraş, inclusiv pe tânărul fierar Nazaret Manoogian (rol interpretat de actorul Tahar Rahim). După câţiva ani, reuşind să supravieţuiască ororilor genocidului, tânărul află că cele două fiice ale sale încă trăiesc.

       

      El devine obsedat de ideea de a le găsi. Căutarea îl poartă de la deşerturile Mesopotamiei, prin Havana (Cuba), până în preeriile din North Dakota (America). În această odisee a sa, Nazaret întâlneşte o varietate întreagă de oameni: personaje angelice şi suflete mari, dar şi genul diabolic, însuşi încarnarea diavolului.

       

       

      Hot Pursuit / Hot Pursuit: Urmărire periculoasă 

       

      O misiune fierbinte: Sofia Vergara şi Reese Witherspoon fac cea mai amuzantă echipă feminină pe marele ecran vara aceasta!

       

      Totul începe când şeful îi spune poliţistei Cooper (Reese Witherspoon) că ea este cea trebuie să preia şi să însoţească singurul martor împotriva şefului cartelului drogurilor columbiene, doamna Riva (Sofia Vergara). Desigur, toţi martorii împotriva lui au murit. Aşa că pe cele două femeie nu le aşteaptă deloc clipe liniştite. Dimpotrivă.

      Cele două pornesc la drum şi tot ce poate să meargă prost, va merge. Important acum este ca cele două să rămână în viaţă. Iar gagurile curg.

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor