Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Află care sunt premierele acestui weekend!

      26 iunie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Vom avea parte de un weekend distractiv! Două comedii ne aşteaptă pe marile ecrane din ţară începând de azi: Ted 2 şi Familia Belier.

       

      Ted 2

       

      Năzdrăvanul ursuleț Ted se întoarce cu noi probleme, de oameni mari, evident. De data aceasta, Ted și-a găsit jumătatea (Amanda Seyfried), cu care vrea să-și întemeieze o familie. Toate bune și frumoase, cu excepția faptului că Ted e... doar un ursuleț. Va schimba el America și legile ei? Totul e posibil, căci vorbim despre... Ted! 

       

       

      Familia Belier

       

      Familia Belier este o comedie emoţionantă despre viaţa de familie, prietenie, curaj şi maturizare, toate împletite cu comicul de situaţie şi de "limbaj". În Familia Belier, toţi sunt surdo-muţi în afară de Paula (Louane Emera, participantă la The Voice Franţa), care are 16 ani. Ea reprezintă legătura familiei cu lumea. Într-o zi, la sugestia profesorului de muzică (Eric Elmosnino), entuziasmat de calităţile vocale ale Paulei, ea începe să se pregătească pentru a participa la un concurs organizat de Radio France, însă familia ei nu este chiar încântată de această idee. Aflată între famile şi îndeplinirea unui vis, Paula trebuie să ia o decizie. şi indiferent care va fi aceasta, viaţa ei nu va mai fi niciodată la fel.  

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor