Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Află care sunt premierele acestui weekend!

      11 decembrie 2015, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Weekendul este aici iar sălile de cinema ne așteaptă cu 6 premiere excelente și pe toate gusturile.  FilmSi te invită să afli tot ce trebuie despre lansările cinematografice din 11 decembrie!

       

      Înainte de Crăciun - 2015 (The Night Before)


      Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) şi Chris (Anthony Mackie) sunt prieteni din copilărie, iar în ultimii zece ani, petrecerea lor de Crăciun s-a lăsat cu excese de toate felurile şi râsete cu lacrimi. Acum, fiindcă se află în pragul maturităţii, iar această tradiţie este gata să apună, ei încearcă să petreacă un Crăciun de neuitat.

       


       

      Lolo - 2015 (Lolo)


      În timp ce se afla într-o stațiune de relaxare cu prietena ei cea mai bună, Violette, în varsta de 40 de ani și cu o carieră consacrată în industria modei, se îndragosteste până peste cap de un informatician modest și proaspat divorțat.

             Înapoi acasă - 2015 (Back Home / Louder Than Bombs)


      Povestea unui tata care încearcă să-și apropie cei doi fii și să comemoreze amintirea sotiei sale decedate împărtășindu-și amintirile diferite pe care fiecare le are legate de ea.

       


       

      Prețul gloriei - 2014 (La rançon de la gloire / The Price of Glory)


      Inspirat din fapte reale, filmul brodează pe marginea conceptului îndrăzneţ de resuscitare a lui Chaplin. Un Chaplin al cărui suflet începe să îi posede pe cei doi inadaptaţi, până când aventura lor devine o poveste demnă de însuşi marele Charlie Chaplin.

       

      La ieşirea din închisoare, Eddy - un belgian în vârstă de 40 de ani, de meserie escroc - este aşteptat de amicul său, Osman. Cei doi fac un pact: Eddy va putea locui la Osman, în schimb, va trebui să aibe grijă de fiica sa în vârstă de 7 ani, în timp ce mama ei se află internată în spital.

       

      Într-o zi, la televizor se anunţă moartea lui Charlie Chaplin împreună cu vestea averii sale fabuloase. Lui Eddy îi vine o idee trăznită: ce-ar fi dacă ei ar fura corpul marelui actor şi ar cere apoi răscumpărare familiei? 

       

       

      Steve Jobs - 2015 (Steve Jobs)


      Drama Steve Jobs este plasată în culisele producției și lansărilor de acum legendare pentru trei produse Apple, culminând cu lansarea istorică a computerului iMac, din perspectiva personală a celui care s-a aflat în epicentrul acestei adevărate revoluții digitale. 

       

       

      Savva: inimă de războinic - 2015 (Savva. Heart of the Warrior / Savva. Serdtse voina 3D)


      Savva, un băieţel ascultător de 9 ani, reuşeşte să scape şi să se ascundă de răufăcători. Acum, întreaga răspundere pentru salvarea familiei şi a prietenilor îi revine unui copil care trebuie să găsească o soluţie miraculoasă. Singur într-o pădure uriaşă, Savva va cunoaşte noi personaje fantastice şi îşi va face prieteni de nădejde.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor