Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Află care sunt premierele acestui weekend!

      18 decembrie 2015, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      O întrebare la care ne gândim cu toţii...ce facem în weekend? Dacă nu ai nici un plan, noi avem câteva recomandări pentru tine. Astăzi intră în cinematografe patru filme  pe toate gusturile.

       

      Star Wars: Trezirea Forței - 2015 (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens)

       

      O nouă aventură intergalactică şi o nouă răfuială între Imperiu şi forţele Rezistenţei, conduse de Poe Dameron (Oscar Isaac), va avea loc. Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader.

       

      De partea cealaltă a baricadei sunt Rey (Daisy Ridley) și Finn (John Boyega), care vor găsi un ţel după întâlnirea cu Han Solo (Harrison Ford).

       


       

      Toto, cocoşelul cel viteaz - 2015 (Un gallo con muchos huevos / Valiant Rooster 3D)

       

      Toto este un cocoşel cu aspiraţii înalte, care trec dincolo de a cânta în fiecare dimineaţă pentru a trezi animalele de la fermă. El visează să ajungă mare campion de lupte în arena din sat. Destinul va face ca dorinţa să i se împlinească într-un mod neaşteptat.

       

      Un fermier necinstit o trage pe sfoară pe stăpâna fermei şi o forţează să parieze proprietatea într-o luptă de cocoşi. Astfel, Toto va trebuie să se antreneze pentru a-l învinge pe cocoşul Bankivoide, campionul campionilor, ştiind că soarta fermei şi a locuitorilor ei se află în "mâinile" sale.

       


       

      Mustang - 2015 (Mustang)

       

      E începutul verii într-un sat din nordul Turciei, iar Lale și cele patru surori ale ei sunt pe drumul de la școală acasă, jucându-se cu niște băieți. Deși jocul lor e inocent, imoralitatea pe care o percep ceilalți în interacțiune declanșează un scandal cu consecințe neașteptate.

       

      Casa familiei începe să fie transformată în închisoare, școala își pierde importanța în timp ce fetele sunt puse să învețe meșteșuguri gospodărești. Mariaje încep să fie negociate și aranjate. Însă cele 5 surori care au o dragoste comună - libertatea - găsesc modalități de a scăpa de constrângerile ce li se impun.

       


       

      Muzeul vienez - 2014 (The Great Museum / Das große Museum)

       

      Documentarul are în prim-plan unul dintre cele mai importante muzee ale lumii, Muzeul de Istorie a Artei din Viena.

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor