Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Află ce-i de văzut în acest weekend pe marile ecrane!

      20 iunie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Ne concentrăm atât de mult pe muncă şi alte probleme, încât uităm ce ne poate distra pe marele ecran. Iată ce filme putem urmări în acest weekend în cinematografe! Care ţi se pare cel mai interesant titlu?

       

      Din greşeală  împreună

       

      Pentru a treia oară împreună pe marile ecrane în comedia Din greşeală  împreună, actorii Adam Sandler şi Drew Barrymore vor stârni hohote de râs în rolurile a doi părinţi singuri şi complet depăşiţi de situaţie care, pe deasupra, nici nu se suportă.

       

      După o întâlnire dezastruoasă, Lauren (Barrymore) şi Jim (Sandler) ajung la concluzia că sunt complet nepotriviţi unul pentru celălalt şi nu au de ce să se mai revadă vreodată. Cu toate acestea, imprevizibilul îi aduce împreună, cu tot cu copii, timp de o săptămână, într-un luxos resort din Africa.

       

      Micile incidente şi situaţiile imprevizibile îi vor învăţa pe cei doi că aparenţele pot fi înşelătoare, în timp ce copiii lor vor avea parte de experienţe care îi vor schimba radical.

       

      Cum să îţi dresezi dragonul 2

       

      Au trecut cinci ani de când dragonii şi vikingii trăiesc în pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în cursele de dragoni (noul sport al insulei), Sughiţ şi Ştirbul colindă cerurile, explorând locuri unde nimeni nu a mai ajuns.   Într-una din călătoriile lor descoperă o peşteră plină de dragoni sălbatici, conduşi de un personaj misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie să-şi unească forţele pentru a schimba viitorul oamenilor şi al dragonilor.

       

       

      Lindenfeld, o poveste de dragoste

       

      Filmul începe cu un reportaj al televiziunii germane despre un sat părăsit din Banat, care îi reaminteşte lui Ulli Winkler, emigrat în Germania cu 60 de ani în urmă, de satul copilăriei sale, Lindenfeld (”Poiana Teilor”). Bolnav de o boală incurabilă, eroul porneşte pe urmele copilăriei sale. O descoperire neaşteptată pare să-i schimbe viaţa.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor