Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

      19 martie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Cum vremea de afară nu prea ne permite să ne plimbăm prin parc sau să ne relaxăm la o terasă sub razele soarelui, cea mai bună alegere pentru acest sfârşit de săptămână rămân mall-urile şi cinematografele.

       

      Iată ce filme se lansează în acest weekend pe marile ecrane:

       

      The Gunman: Pe viaţă şi pe moarte 


      În acest action-thriller politic, un fost combatant în forțele speciale (Sean Penn) este vânat pentru a fi eliminat chiar de către fostul său angajator. El intră într-o cursă contracronometru pentru a-i ucide el primul pe cei care vor să-l ucidă, din jungla Africii până în străzile Londrei.  

       


       

      Insurgent 


      Cum ştim din prima parte, Divergent, Tris a trecut de la Abnegaţie la Neînfricaţi, iar cartea şi filmul se terminau cu lupta celor care nu puteau să fie controlaţi, după încercarea Erudiţilor de a câştiga puterea.

      Acum Tris şi iubitul ei, Four, trebuie să lupte în afara facţiunilor, să găsească modul de a face dreptate şi de a repune în drept regulile vechi. Dar pentru asta e nevoie de unele noi.  

       


       

      The Salt of the Earth / Sarea pământului 


      Filmul este un documentar biografic, fotograful brazilian Sebastião Salgado. În ultimii 40 de ani, acesta a călătorit pe toate continentele  pentru a studia umanitatea, aflată într-o continuă schimbare. El a asistat la unele dintre cele mai importante evenimente ale istoriei noastre, conflicte internaţionale şi foamete. Acum a început o nouă călătorie pentru a descoperi teritorii virgine cu floră şi faună sălbatice şi peisaje grandioase, ca parte a unui proiect uriaş care este un tribut adus frumuseţii planetei.  

       

       

      The Villain / Psihopatul

       

      Un film inspirat de mega-hitul sud-coreean I Saw the Devil.Când iubita lui devine cea mai recentă victimă a unui criminal în serie, Guru şterge linia dintre bine şi rău şi porneşte în căutarea ucigaşului. 

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor