Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Al Pacino ar putea să interpreteze rolul lui Joe Paterno, celebrul antrenor de fotbal american

      11 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Al Pacino nu are niciun fel de problemă în a se transpune în pielea unor personaje controversate, fie că vorbim de Jack Kevorkian sau de fostul antrenor principal al echipei de fotbal american Pennsylvania State, Joe Paterno.

       

      Reputaţia celebrului şi îndrăgitului antrenor a avut de suferit în 2011, când a fost concediat din cauza faptului că nu a acţionat împotriva fostului său asistent, Jerry Sandusky, acuzat de abuzuri sexuale asupra mai multor băieţi. Înainte ca lucrurile să se înrăutăţească şi mai rău, Joe Paterno a decedat la vârsta de 85 de ani. Statuia acestuia care era aşezată în faţa stadionului Beaver a fost dată jos pe data de 22 iulie, din cauza numeroaselor incidente suferite.

       

      Înainte de toate aceste evenimente, viaţa legendarului antrenor a constituit subiectul unui roman intitulat “Paterno”, de  Joe Posnanski, devenit bestseller la scurt timp după lansare.

       

      Producătorii din industria cinematografică intenţionează să adapteze acest roman pentru cinema sau televiziune. Filmul va prezenta atât partea legată de scandal, cât şi amănunte referitoare la viaţa şi familia lui JoePa înainte de a ajunge antrenor principal la Pennsylvania State, forţa cu care a condus această echipă de fotbal american şi politica pe care a dus-o până la concedierea sa.

       

      Laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul excepţional din filmul "Parfum de femeie", şi nominalizat la alte şapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a mai jucat rolul unui antrenor, Tony D’Amato, în pelicula “Duminică, pierzi sau câştigi” (Any Given Sunday).

       

      Al Pacino, în vârstă de 71 de ani, a putut fi văzut de curând pe marile ecrane în comedia "Jack and Jill" şi va juca în 2012 în "Wilde Salome" şi "The Son Of No One". 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor