Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Alt Love Building" sau...povestea din "Love Building" merge mai departe! Din februarie 2015 în cinematografe!

      7 iulie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Love Building, debutul în lung metraj al Iuliei Rugină are parte de o continuare. Alt Love Building este al doilea lung metraj care poartă semnătura tinerei regizoare și care este un rezultat al colaborării dintre Iulia și Actoriedefilm.ro, mai exact Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță – în calitate de producători ai celor două filme și fondatori ai școlii de actorie de film.

       

      Asemenea primului lung metraj, lansat pe marile ecrane in septembrie 2013, Alt Love Building este un film care aduce în prim plan 23 de actori absolvenți ai școlii Actoriedefilm.ro, care joacă alături de trainerii școlii, Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, aflați, din nou, în dublu rol – de actori și producători ai filmului.

       

      Alt Love Building continuă povestea taberei în care se repară relații de cuplu. Șase luni mai tarziu față de acțiunea din primul film, a doua ediție a taberei reunește aceiași trei traineri, cupluri noi, în căutarea soluțiilor pentru problemele cu care se confruntă în relație și o parte dintre cuplurile din Love Building. Unele lucruri s-au schimbat, însă atâta timp cât există relații destrămate, povestea merge mai departe...

       

      Acțiunea din Alt Love Building se întâmplă la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion. Filmările pentru cel de-al doilea film au avut loc timp de 15 zile, la finalul lunii februarie, la Club Vila Bran.

       

      Despre decizia de a regiza o continuare pentru Love Building, Iulia spune că a venit ca un lucru firesc. "Felul în care a decurs colaborarea cu întreaga echipă Love Building mi-a confirmat bucuria care vine din a face film alături de prieteni. Și atunci am decis că trebuie să se repete, cu același mare grup de prieteni, de acord cu toții "să ne mai dăm o dată".

       

      Pentru Alt Love Building, Iulia Rugină a colaborat pentru a doua oară cu directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile, cei doi lucrând împreună pentru prima oară la realizarea scurt metrajului Să Mori de Dragoste Rănită.


      De asemenea, Alt Love Building reprezintă continuarea colaborării strânse între Iulia Rugină, Ana Agopian și Oana Răsuceanu, pe parte de scenariu.

       

      Scenografia și costumele au fost imaginate din nou de Andrada Chiriac, muzica filmului va fi compusă de Local Heroes, aceiași care au asigurat coloana sonoră și pentru Love Building, iar montajul îi va aparține Letiției Ștefănescu, aflată și ea la cea de-a doua colaborare alături de Iulia, după scurt metrajul Să Mori de Dragoste Rănită.

       

      Premiera filmului Alt Love Building este preconizată să aibă loc în luna februarie a anului viitor.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor