Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Americanii i-au cerut ajutorul personajului Dexter în rezolvarea unui caz de crimă real

      9 iulie 2011, Autor: Alina Tudor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Mai mulţi utilizatori de Twitter din Statele Unite ale Americii "au rupt" linia dintre ficţiune şi realitate cerând personajului Dexter, din serialul cu acelaşi titlu, să rezolve un caz de crimă real, informează postul Pro Cinema, care difuzează seria de luni până joi, după "Filmul de 10".

       

      Cazul lui Casey Anthony, femeia în vârstă de 25 de ani acuzată că şi-ar fi ucis fiica de doi ani, a făcut furori în America, iar după ce acuzata a fost achitată, opinia publică a reacţionat vehement.

      O parte din cei care îşi doreau ca Anthony să fie trimisă după gratii au cerut, pe Twitter, ajutorul personajului Dexter, interpretat în serial de Michael C. Hall. Dexter este analist al petelor de sânge pentru poliţia din Miami, iar în timpul nopţii este criminal în serie, ucigând, după un cod propriu de onoare, criminalii care scapă nepedepsiţi de sistemul de justiţie.

       

      "Unde naiba e Dexter Morgan când ai nevoie de el?", au postat pe reţeaua de socializare cei revoltaţi de verdictul dat de juriul format din şapte femei şi cinci bărbaţi. Chiar dacă femeia a fost găsită vinovată la patru dintre capetele de acuzare şi va primi câte un an de închisoare maximum pentru fiecare dintre acestea, este posibil ca aceasta să fie eliberată chiar în ziua în care se va pronunţa sentinţa, întrucât ea a petrecut deja câţiva ani în închisoare în aşteptarea procesului. Acest fapt i-a nemulţumit pe cei convinşi că femeia şi-a ucis cu sânge rece copilul şi au ajuns să ceară până şi ajutorul lui Dexter în rezolvarea cazului.

       

      Sursa: mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor