Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Andi Vasluianu, despre cel mai nou rol al său: “Jurnalismul e adrenalină. E ca la actori”

      15 septembrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Andi Vasluianu face parte din distribuția filmului Breaking News, care ar fi trebuit să fie lungmetrajul de debut al regizoarei Iulia Rugină. El joacă rolul unui reporter, iar pentru a se transpune în pielea personajului, a stat de vorbă cu un om din domeniu: nimeni altul decât jurnalistul Adelin Petrișor.

       

      Care a fost concluzia? “Jurnalismul e adrenalină. E ca la actori, nu te lasă în pace, altfel nu funcționezi” - a declarat actorul, potrivit Transilvania Film.

       

      Breaking News ajunge în cinematografe din 29 septembrie, după zece ani de la start-ul proiectului.

       

      Filmul se concentrează asupra reporter-ului Alex Mazilu, care, după moartea tragică a cameraman-ului său, în timpul unei filmări, este trimis să facă un reportaj in memoriam despre viața acestuia. Cu trei zile înainte de Crăciun, într-un orășel de pe litoralul Mării Negre, reporterul încearcă să reconstituie viața colegului său, prin ochii celor care i-au supraviețuit. El va fi ajutat mai ales de fiica acestuia, rol interpretat de Voica Oltean, actriță care, la doar 15 ani, a impresionat juriul unuia dintre cele mai mari festivaluri, cel de la Karlovy Vary.

       

      Cu așa o distribuție și așa un subiect, nu putem decât să ne dorim ca timpul să zboare și să fim, deja, pe scaune, la cinematograf. Până atunci, însă, iată trailer-ul!

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor