Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Andrei Aradits este Regele Ţânţarilor în animaţia ,,Savva: Inimă de războinic”

      8 decembrie 2015, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Reputat actor şi actual membru în juriul emisiunii ,,Te cunosc de undeva”, Andrei Aradits are la activ un portofoliu impresionant de proiecte atât în teatru, lungmetraj, cât şi în televiziune, urmând să dubleze personajul Regele Ţânţarilor din animaţia ,,Savva: Inimă de războinic”, din 11 decembrie, odată cu premiera filmului în cinematografe.

       

      Personajul căruia Andrei Aradits îi împrumută vocea este interpretat în versiunea originală de Joe Pesci. ,,Regele Ţânţarilor este un animal rupt din ,,Alice în ţara minunilor” şi când are nevoie de curaj, ţânţarul i-l insuflă contrazicându-l. E simpatic. E Joe Pesci, evident că-i simpatic.”, declară Andrei Aradits despre personajul interpretat în ,,Savva: : Inimă de războinic”.

       

      Regele Ţânţarilor este extrem de comod şi relaxat, duce o viaţă parazitară, fiind legat printr-un blestem de prinţul Fafl. Toată ziua o petrece ţintuit într-un tron regal pe umărul lui Fafl şi nu face altceva decât să mănânce şi să se certe cu gazda lui. Pe de altă parte, este vocea conştiinţei acestui prinţ şi singurul care îi poate oferi sfaturi sincere. Blestemul legăturii lor nu va putea fi ruptă decât în momentul în care aceştia vor lua decizii comune, lucru ce pare imposibil la începutul aventurii. Fafl şi regele ţânţarilor se vor alătura în călătoria lui Savva.

       

      Animaţia „Savva: Inimă de războinic” este o poveste magică despre curaj, prietenie şi balanţa bine - rău, care îi va încânta pe copii în preajma sărbătorilor de iarnă. Filmul distribuit de Freeman Entertainment prezintă o aventură fantastică, plină de eroi amuzanţi, umor şi culoare, din 11 decembrie, la cinema.

       

      Din echipa vocilor celebre care au asigurat dublajul animaţiei ,,Savva: Inimă de războinic” fac parte alături de Andrei Aradits: Alina Eremia, Nicole Cherry şi Alexandru Papadopol, care vor putea fi auziţi pe marile ecrane din 11 decembrie, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor