Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Angelina Jolie a fost decorată de Regina Marii Britanii

      14 iunie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Angelina Jolie a primit titlul de Honorary Dame (echivalentul feminin al titlului de Cavaler) din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cu ocazia acordării distincţiilor onorifice Royal’s Birthday Honours, eveniment ce are loc anual în luna iunie.

       

      Actrita în vârstă de 39 de ani, a primit această distincţie pentru implicarea împotriva violentei sexuale şi a folosirii violului ca armă de război. Deoarece nu este de origine britanică, Angelina Jolie nu va putea folosi titlul “Dame” în faţa numelui aşa cum o face spre exemplu Sir Anthony Hopkins.

       

      “A primi o distincţie legată de afacerile externe înseamnă foarte mult pentru mine, deoarece vreau să îmi dedic toată viaţa acestui lucru. Este o onoare pentru mine că am putut lucra cu PVSI şi cu supravieţuitoare ale violului. Ştiu că va dura foarte mult până ce ne vom atinge obiectivele, dar sunt dedicată trup şi suflet acestei iniţiative.”, a declarat Jolie.

       

      Pe lista celebrităţile onorate, se află şi actorul Daniel Day-Lewis, premiat de trei ori la Oscar, care a fost ridicat la rangul de cavaler pentru contribuţiile aduse artei spectacolului.

       

       

      Sursa: uk.eonline.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor