Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Angelina Jolie a vizitat Libia, în semn de solidaritate cu această ţară

      12 octombrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Angelina Jolie, care este ambasador al bunăvoinţei din partea ONU, a vizitat, marţi, Libia pentru a-şi oferi sprijinul agenţiilor care îi ajută pe libienii din Tripoli şi Misrata, a declarat actriţa americană.

       

      "Am venit în Libia pentru mai multe motive, pentru a vedea o ţară în tranziţie la toate nivelurile şi pentru a fi martoră la eforturile de a înfăptui pe deplin promisiunea Primăverii Arabe", a spus Jolie.

       

      Actriţa a mai remarcat că Libia se confruntă cu multe provocări, legate de oamenii care au fost strămutaţi, refugiaţi, impunerea legii, nevoia de siguranţă, salubritate, educaţie şi sănătate, printre altele.

       

      "Toate aceste elemente trebuie obţinute şi coordonate în mod adecvat într-un mediu al reconcilierii şi dreptăţii", a mai spus ea.


      Această călătorie de două zile a fost cea dintâi a actriţei în Libia, însă Jolie a mai vizitat refugiaţi libanezi la Malta şi pe insula italiană Lampedusa, în iunie, iar în aprilie a mers în Tunisia să ceară ajutor internaţional pentru cei care fugeau din Libia.

       
      Angelina Jolie este ambasadoare a bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR) şi va anunţa în curând acordarea unui titlu şi mai important.


      "Mă voi întâlni cu oficiali de ambele părţi, dar, cel mai important, îi voi asculta pe localnicii de pe străzi. Sunt aici să fiu solidară cu ei. Eforturile de reconstrucţie şi refacere vor determina viitorul Libiei", a declarat ea.

       
      Actriţa americană a vizitat peste 40 de tabere de refugiaţi din Irak, Afganistan, Pakistan şi Sudan, de când a devenit ambasador al bunăvoinţei pentru ONU, în 2001.

       

       

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor