Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Angelina Jolie își răsfață copiii în speranța că o vor prefera pe ea în locul lui Brad Pitt

      13 septembrie 2018, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Angelina Jolie ar fi în stare de aproape orice ca să fie sigură că cei șase copii ai săi o vor prefera pe ea în locul tatălui lor, Brad Pitt, în războiul lor pentru custodie, scriu cei de la hollywoodlife.com.

       

      Lupta dintre actrița în vârstă de 43 de ani și actorul de 54 de ani continuă și devine din ce în ce mai aprigă și mai urâtă. Potrivit unor noi informații, Angelina recurge acum la tot felul de metode pentru a-și păstra copiii în tabăra ei.

       

       

      Se pare că a reușit să îl convingă pe cel mai mare dintre ei, Maddox, de 17 ani, dar și pe fratele lui cu patru ani mai mic, Pex. Acum încearcă să îi atragă și pe tinerii Zahara, de 13 ani, Shiloh, de 12 ani, și pe gemenii de 10 ani, Vivienne și Knox.

       

       

      Actrița vrea ca toți să îi spună la unison judecătorului că vor să trăiască cu ea și îi imploră să facă asta, au dezvăluit unele surse. Mai mult, se chinuie din ce în ce mai tare să le facă toate poftele. Recent, Angelina Jolie și-a schimbat brusc avocatul, afirmând că a luat decizia în interesul copiilor și pentru protecția lor.

       

       

      Chiar dacă, în august, un judecător i-a oferit, temporar, dreptul lui Brad Pitt să își vadă copiii în fiecare zi, Angie continuă să se lupte pentru custodia completă. Situația va rămâne, însă, așa până când instanța va lua o decizie definitivă.

       

      Sursa: hollywoodlife.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor