Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că nu plătește o pensie alimentară adecvată

      8 august 2018, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Angelina Jolie își dorește să finalizeze cât mai repede divorțul de Brad Pitt și îl obligă pe acesta să plătească celor șase copii o pensie alimentară semnificativă.

       

      Avocata actriței a depus, marți, la Curtea Superioară din Los Angeles, documente oficiale care atestă faptul că Brad Pitt nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de aproape un an jumătate şi că, deşi au fost făcute nişte aranjamente financiare neoficiale, plăţile nu au fost efectuate în mod regulat.

       

      angelina

       

      “Pitt are responsabilitatea de a oferi copiilor pensie alimentară. De la separare și până în prezent, acesta nu a plătit nicio sumă substanțială”, a declarat Samantha Bley DeJean, avocata Angelinei.

       

      Un purtător de cuvânt al Angelinei Jolie a declarat pentru revista People: “Scopul acestor documente oficiale este de a grăbi finalizarea mariajului într-un mod care să le permită (n.r. Angelinei și lui Brad) să își continue viața separat și care să le ofere șansa de a fi părinți devotați pentru copiii lor.”

       

      În timp ce purtătorii de cuvânt ai lui Brad Pitt au refuzat să comenteze subiectul, o sursă apropiată actorului a declarat că acesta este "o persoană care îşi ţine promisiunile".

       

      Angelina Jolie (43 de ani) și Brad Pitt (53 de ani) s-au îndrăgostit în 2004 pe platourile de filmare “Domnul și Doamna Smith” și s-au căsătorit în 2014. Doi ani mai târziu, cei doi au divorțat pe motivul “diferențelor ireconciliabile”.

       

      Angelina și Brad au împreună șase copii, trei adoptați – Maddox (16 ani), Pax (14 ani) și Zahara (13 ani) – și trei copii biologici – Shiloh (12 ani) și gemenii Vivienne și Knox (10 ani).

       

      maleficent

       

      Sursa: People

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor