Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Angelina Jolie şi copiii ei vor să traverseze deşertul Sahara pe spatele unor cămile

      1 august 2011, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actriţa Angelina Jolie a declarat că intenţionează să traverseze deşertul Sahara pe spatele unor cămile, alături de cei şase copii ai ei, pentru ca aceştia să "rămână conectaţi" cu tradiţiile din ţările lor de origine.

       

      Actriţa americană a declarat într-un interviu pentru publicaţia Financial Times că această vacanţă insolită va dura aproximativ o lună, iar două dintre fiicele ei - Zahara, adoptată din Etiopia, şi Shiloh, născută în Namibia, vor să cunoască tradiţiile din ţările lor natale, informează contactmusic.com. "Vrem să traversăm deşertul Sahara. Va dura 28 de zile. Va fi o călătorie într-o caravană, pe spatele unor cămile. O vom face pe etape, iar copiii vor fi supravegheaţi pe parcursul traseului", a declarat actriţa americană.

       

      Angelina Jolie este pasionată de culturile şi tradiţiile celorlalte ţări. Rolul de ambasadoare UNICEF i-a permis să străbată lumea întreagă şi să îşi păstreze spiritul deschis în faţa tradiţiilor străine.


      Mamă a şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi, actriţa americană doreşte ca şi copiii ei să rămână conectaţi cu ţările în care s-au născut. Alături de partenerul ei de viaţă, actorul Brad Pitt, actriţa a spus că a implementat în familia ei un anumit "sistem".


      "Fiecare are drapelul ţării natale deasupra patului său, iar ei sunt foarte mândri de ele. Vom vizita Vietnam, pentru că Pax vrea să meargă acolo. Zahara vrea să vadă din nou Africa. La fel şi Shiloh. Fiecare va merge în ţara în care s-a născut", a declarat Jolie, citată de site-ul voici.fr.


      Între timp, presa britanică afirmă că Brad Pitt şi Angelina Jolie, care deţin proprietăţi în Los Angeles şi în sudul Franţei, doresc să achiziţioneze o proprietate în valoare de 10 milioane de lire sterline într-o suburbie exclusivistă din Londra, Richmond-On-Thames, în care a locuit în trecut bunul lor prieten, actorul Johnny Depp.


      Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

       

       

      Sursa: mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      ULTIMELE COMENTARII
      • alex 26 septembrie 2011, 10:53

       frumos,cred ca Angelina este o mama model,cat despre copii adoptati este de admirat.BRAVO aNGELINA !!

      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      • alex 26 septembrie 2011, 10:53

       frumos,cred ca Angelina este o mama model,cat despre copii adoptati este de admirat.BRAVO aNGELINA !!