Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Angelina Jolie şi Michelle Pfeiffer se înfruntă în noul trailer “Maleficent: Mistress of Evil”

      9 iulie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Angelina Jolie se dezlănţuie în noul trailer "Maleficent: Mistress of Evil", în care se confruntă cu regina interpretată de Michelle Pfeiffer.

       

      Maleficent (Angelina Jolie) şi tânăra pe care a botezat-o, Aurora (Elle Fanning), încep să pună sub semnul întrebării legăturile complexe de familie care le leagă, pe măsură ce sunt atrase în direcţii opuse. 

       


       

      Astfel, în momentul în care află de planurile Aurorei de a se căsători, Maleficent  respinge rapid ideea, spunându-i că “dragostea nu are întotdeauna un final fericit.” 

       


       

      Michelle Pfeiffer o interpretează pe Regina Ingrith, care doreşte să preia rolul de protector al Prinţesei Aurora, considerând că Maleficent este o ameninţare pentru întregul regat.

       


       

      "Maleficent", lansat în 2014, a prezentat o nouă versiune a basmului cu Frumoasa din Pădurea Adormită, din perspectiva personajului negativ interpretat de Angelina Jolie. Avem astfel ocazia de a empatiza cu zâna încornorată pe măsură ce aflăm evenimentele ce au condus la împietrirea inimii sale. Filmul a generat încasări de 750 de milioane de dolari, la nivel global.

       


       

      Sequelul "Maleficent: Mistress of Evil" explorează relația complexă dintre zâna malefică și Prințesa Aurora, pe măsură ce formează noi alianțe și sunt nevoite să confrunte diferiți adversari, cu scopul de a proteja creaturile magice din regat.

       

      O poveste Disney emoționantă și plină de magie, "Maleficent: Mistress of Evil" va avea premiera în cinematografe pe 18 octombrie 2019.

       

      Sursa: Variety

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor