Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Animaţia sărbătorilor de iarnă, ”Neînfricată”, acum pe BLU-RAY şi DVD, de la ProVideo

      11 decembrie 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Rebelă, curajoasă şi o eroină atipică, prinţesa Merida ne invită pe tărâmul ei fermecat într-o aventură cuceritoare odată cu lansarea pe BLU-RAY şi DVD a celei mai noi animaţii Disney, Neînfricată, din 12 decembrie în toate magazinele de partenere Pro Video.

       

      Ediţiile pe BLU-RAY şi DVD conţin varianta dublată în limba română a animaţiei, artişti celebri precum Alina Chinie, Luminiţa Gheorghiu, Aurelian Temișan sau Anca Sigartău împrumutându-şi vocile haioaselor personaje scoţiene.

       

      Foarte pricepută la mânuirea arcului, adolescenta Merida va înfrunta tradițiile, destinul și cea mai fioroasă bestie din împărăție.

       

      Hotărâtă să-și croiască propriul drum în viață, tânăra refuză să se căsătorească și apelează la poțiunile magice ale unei vrăjitoare bătrâne pentru a-și păstra libertatea.

       

      Când blestemul ia o turnură cu adevărat periculoasă, prinţesa va trebui să descopere singură ce înseamnă curajul și cât de importantă este familia.

       

       

       

       

      O aventură pentru toate vârstele, Neînfricată prezintă o serie de elemente bonus exclusive pe BLU-RAY şi DVD precum: La Luna, Legenda lui Mordu, Minunata lume străveche, Merida şi Elinor, Construirea mlaștinei, Clanul Pixar, Scene extinse şi multe altele.

       

      Dacă cei mici se vor bucura cu siguranţă de acest cadou special de Crăciun, părinţii vor avea ocazia de a câştiga un LG Cinema 3D Smart TV la achiziţionarea filmului pe DVD sau BLU-RAY până la data de 31 ianuarie 2013. Tot ce trebuie să facă este să intre pe www.provideo.ro/brave, să completeze formularul de înscriere şi să păstreze codul unic de pe carcasă pentru validare.

       

       

       

       

      Acţiunea din "Brave" e plasată în ţinuturile de sus, mistice, ale Scoţiei, unde Meridae o prinţesă în regatul condus de Regele Fergus (Billy Connolly) şi Regina Elinor (Emma Thompson). Ea e o fiică neascultătoare şi un foarte bun arcaş.

       

      Merida sfidează obiceiurile sacre ale ţării şi determină harababura în tot regatul. În încercarea de a îndrepta lucrurile, Merida caută ajutor de la o bătrână excentrică - Femeia Înţeleaptă (Julie Walters) şi i se îndeplineşte o dorinţă nepotrivită.

       

      Ca invitaţi ai Meridei şi pe post de comici apar cei trei lorzi ai regatului: uriaşul Lord MacGuffin (Kevin McKidd), arogantul Lord Macintosh (Craig Ferguson) şi dezagreabilul Lord Dingwall (Robbie Coltrane).Iniţial, vocea prinţesei Meridatrebuia să fie cea a actriţei Reese Witherspoon, dar aceasta a avut programul prea încărcat şi în locul ei a venit Kelly Macdonald.

       

       

      Vezi trailere

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor