Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Annabelle 3” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

      16 iulie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Filmul horror „Annabelle Comes Home” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 915.000 de lei.

       


       

      Annabelle Comes Home” este cel de-al treilea film al francizei horror “Annabelle”, în care malefica păpușă dezlănțuie noi forțe întunecate. Cel mai nou capitol din universul “The Conjuring/ Trăind printre demoni” reprezintă debutul regizoral al lui Gary Dauberman, care a scris scenariul filmelor „The Nun”, „It” şi "Annabelle".

       

       

      Potrivit cifrelor oferite de Cinemagia, „Annabelle Comes Homea generat încasări de 915.498 de lei şi a fost vizionat de 45.177 de spectatori. 

       


       

      Poziţia secundă în box-office-ul românesc de weekend este ocupată de noua producţie Marvel „Spider-Man: Far From Home”. După ce, săptămâna trecută, filmul a debutat în fruntea box office-ului, „Omul-Păianjen: Departe de casă” a coborât o poziţie în top, fiind vizionat de 33.662 de spectatori şi generând încasări de 870.458 de lei.

       


       

      Toy Story 4” s-a clasat pe locul al treilea, în coborâre o poziţie, cu încasări de 245.565 de lei în al treilea weekend de la premieră.


      Sursa: News.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor