Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Annabelle 3” dezlănţuie tot răul din universul "The Conjuring”, din 12 iulie la cinema

      11 iulie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Păpușa Annabelle din celebrul univers „The Conjuring” revine cu cel de-al treilea film din serie, "Annabelle Comes Home", din 12 iulie, în premieră pe marile ecrane.

       

       

      Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiştii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă si să o închidă într-o cutie sfințită. Însă într-o noapte nefastă, păpușa trezește celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de 10 ani a soților Warren și pe prietenele acesteia.

       

       

      Pentru Gary Dauberman, scenaristul filmelor „Annabelle”, „It” și „The Nun: Misterul de Mânăstire”, horror-ul „Annabelle 3” reprezintă filmul său debut în calitate de regizor, unde lucrează alături de echipa consacrată de producători Peter Safran (Aquaman) şi James Wan.

       

       

      ,,Mi s-a părut că acesta este pasul firesc şi momentul ideal pentru a face această schimbare în cariera mea şi ceea ce a mai contat foarte mult pentru mine a fost că i-am avut alături pe James şi Peter.”, a declarat Gary Dauberman. Alături de James Wan, Dauberman a dezvoltat scenariul şi în timpul acestui proces au ştiut amândoi că totul trebuia ancorat în spaţiul reprezentat de casa soţilor Warren, totul în atmosfera relaxata a anilor ’70. 

       

       

      Actorul Patrick Wilson, care şi de această dată revine în interpretarea lui Ed Warren spune despre partenera lui din film, Vera Farmiga că ea ,,adoră să joace acest rol pentru că doar ea poate duce lucrurile la un alt nivel de tensiune, în timp ce arăta şi lucruri noi din dinamica de cuplu. De această dată suntem mai mult surprinşi în ipostaza de părinţi iubitori a fiicei noastre Judy”, a concluzionat Wilson.

       

      "Annabelle 3” poate fi vizionat din 12 iulie pe marile ecrane de la noi din țară, în formatele 2D, 4DX şi Atmos.

       

       

      Sursa: Vertical Entertainment

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor