Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Anne Hathaway arată mai bine ca niciodată

      23 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Invitată la prezentarea colecţiei Valentino pentru sezonul toamnă 2012, Anne Hathaway a apărut pe covorul roşu într-o rochie sofisticată (creată de Valentino), semi-transparentă, cu mâneci lungi şi bufante şi trebuie să recunoaştem că arata senzaţional!

       

      Actriţa pur şi simplu radia de sănătate şi fericire, întrucât pentru rolul din “Mizerabilii” a trebuit să piardă mult în greutate şi să-şi taie părul foarte scurt.  Obrajii ei şi-au recăpătat culoarea, iar părul, care a început să crească, îi încadrează mult mai bine faţa.

       

      Vezi poze: http://filmsi.ro/fotografii-persoana/11889/anne-hathaway?pid=166#scrolled

       

      Anne a redevenit actriţa de odinioară, pe care am admirat-o pentru rolurile din “Diavolul se îmbracă de la Prada / The Devil Wears Prada” (2006), "Alice în Ţara Minunilor / Alice in Wonderland" (2010) sau “Cavalerul negru: Legenda renaşte / The Dark Knight Rises” (2012).

       

      Anne a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a primit o nominalizare la Oscar, în 2009. De asemenea, Anne  a putut fi văzută pe marile ecrane în filmele "O iubire secretă / Brokeback Mountain", alături de Heath Ledger şi Jake Gyllenhaal, "Dragoste şi alte dependenţe / Love and Other Drugs", în care îl are ca partener pe Jake Gyllenhaal, iar în 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio".

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor