Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Anne Hathaway în noul număr al revistei GQ

      5 iulie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Anne Hathaway continuă promovarea noului său film „The Dark Knight Rises”, cu o apariţie în numărul din iulie al revistei GQ Spania.

       

      Actriţa în vârstă de 29 de ani, a ales pentru şedinţa foto realizată de James White, o ţinută sexy, inspirată după costumul pe care îl poartă în noul ei film.

       

      În articolul ataşat lângă fotografiile răspândite în paginile publicaţiei, editorii au discutat cu fanii Batman şi cei implicaţi în realizarea filmului „The Dark Knight Rises”, despre modul în care arată Anne în comparaţie cu predecesoarele ei, care au interpretat rolul Catwoman.

       

      Directorul de casting, San Luis Narciso pare destul de încrezător de alegerea făcută cu actriţa nominalizată la Oscar, explicând: „Anne are trăsături frumoase, care pot aduce un plus de senzualitate şi tandreţe.”

       

      În acelaşi timp, David Lopez – care tocmai a terminat proiectul cu DC Comics – este nesigur cu privire la modul în care se vor desfăşura lucrurile, spunând: „Este o actriţă grozavă, dar provocarea de a-i face faţă lui Michelle Pfeiffer este destul de grea.”

       

       

      Sursa: celebrity-gossip.net

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor