Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Anne Hathaway îşi doreşte o continuare a filmului de succes „The Devil Wears Prada”

      1 noiembrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Invitată în The Graham Norton Show, Anne Hathaway a mărturisit că şi-ar dori o continuare a filmului care a făcut-o celebră, The Devil Wears Prada. Actriţa a descris-o pe colega ei din film, Meryl Streep ca fiind „cea mai extraordinară, magică şi afectuoasă persoană” pe care o cunoaşte.

       

      Întrebată dacă şi-ar dori o continuare a filmului din 2006, Hathaway a răspuns: „Nu-i aşa că ar fi distractiv? Mi-ar plăcea foarte mult, dar nu ştiu dacă există planuri pentru un astfel de proiect.”

       

      Hathaway şi-a reamintit, de asemenea, modul în care Streep a întâmpinat-o pe platourile de filmare, înainte de începerea filmărilor. „Atunci când am cunoscut-o, mi-a oferit o îmbrăţişare uriaşă. M-am bucurat, dar doar pentru scurt timp, Merryl spunându-mi că nu va mai fi aşa drăguţă cu mine niciodată. Apoi, s-a transformat în regina de gheaţă şi aşa a rămas până la terminarea filmărilor.”, a spus Hathaway zâmbind.

       

      În The Devil Wears PradaAnne Hathaway interpretează rolul unei tinere pe nume Andy Sachs, care se mută la New York şi se angajează ca asistenta personală a unei editoare de la una dintre revistele majore ale New York-ului. 

       

      Dacă se va face sau nu un sequel pentru The Devil Wears Prada, rămâne de văzut! Momentan, vă invităm să o urmăriţi pe Anne Hathaway în SF-ul Interstellar: Călătorind prin univers, care se lansează în România pe 7 noiembrie.

       

       

      Sursa: digitalspy.co.uk

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor