Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Annette Bening şi Michelle Pfeiffer - împreună pe marile ecrane în thrillerul psihologic "Turn of Mind"

      13 mai 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actriţele Annette Bening şi Michelle Pfeiffer revin pe marile ecrane. Au semnat un contract pentru a juca în thrillerul psihologic Turn of Mind, regizat de Gideon Raff.

       

      Scenariul filmului, bazat pe bestsellerul lui Alice LaPlante, a fost adaptat de câştigătorul premiului Pulitzer Doug Wright.

       

      Povestea se axează pe un medic ortoped la pensie care suferă de Alzheimer şi încearcă să-şi dea seama, în moemntele în care este lucidă, dacă a ucis o persoană, aşa cum susţine Poliţia, sau dacă este înşelată. 

       

       

      Annette Bening a fost nominalizată de patru ori la premiile Oscar - pentru The Grifters, în 1991, American Beauty, 1999, Being Julia, 2004, şi The Kids Are All Right, 2010.

       

       

      Michelle Marie Pfeiffer a fost nominalizată de trei ori la Premiile Oscar, pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, pentru rolurile din The Fabulous Baker Boys şi Love Field, şi la categoria ”cea mai bună actriţă într-un rol secundar”, pentru Dangerous Liaisons.

       

      Rocket Science va finanţa filmul Turn of Mind şi îi va lansa vânzarea la nivel internaţional la Festivalul de Film de la Cannes, săptămâna viitoare.

       

      Sursa: variety.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor