Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Arme pentru Brad Pitt, confiscate de o echipă SWAT la Budapesta

      11 octombrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Mai multe zeci de arme, inclusiv puşti de asalt AK-47 şi puşti cu lunetă, au fost confiscate de o echipă SWAT dintr-un depozit din Budapesta, acestea fiind destinate să servească drept recuzită pentru filmul "World War Z", al cărui protagonist este Brad Pitt, însă fiind perfect funcţionale.

       

      Potrivit people.com , poliţia a descins, luni, pe platourile de filmare ale peliculei "World War Z" şi a confiscat 85 de arme, ce fuseseră declarate nefuncţionale în actele de transport, dar care erau încărcate.

       

      "Cele 85 de arme au fost confiscate dintr-un depozit, pentru că nu erau complet nefuncţionale, aşa cum trebuia să fie", au precizat autorităţile maghiare.

       

      Potrivit şefilor Unităţii Antiterorism din Ungaria, directorul Hajdu Janos şi directorul adjunct Zsolt Bodnar, armele au fost aduse la Budapesta în aceeaşi zi cu un avion privat, de la o companie către un individ. "Este cât se poate de ilegal să transporţi astfel de arme, chiar dacă erau folosite pentru filmări şi sperăm că nu erau", au spus aceştia pentru Us Magazine.

       

      Compania lui Brad Pitt, Plan B Entertainment, este cea care produce "World War Z", un thriller SF despre o invazie de zombies, regizat de Marc Forster, care va avea premiera în cinematografele americane pe 21 decembrie 2012. Filmările, care au debutat în vara aceasta în Malta, continuând în Marea Britanie, trebuia să înceapă luni la Budapesta.

       

      La sfârşitul lunii august, în timpul filmărilor desfăşurate la Glasgow, în Scoţia, Brad Pitt, protagonistul şi unul dintre producătorii executivi ai filmului, a prevenit accidentarea gravă a unei femei care făcea figuraţie şi care risca să fie călcată în picioare de alte sute de figuranţi. Pitt se afla aproape de acea femeie când aceasta a căzut şi a ajutat-o să se ridice foarte repede.

       

      "Era un adevărat haos. 700 de figuranţi încercau să devasteze acea stradă - se loveau de maşini în mişcare, camere de filmat şi militari care aveau cu ei arme grele. El (Brad Pitt, n.r.) nu a avut timp să vorbească cu acea femeie, deoarece totul s-a petrecut la jumătatea scenei. 

       

      Filmul spune povestea unui angajat al Organizaţiei Naţiunilor Unite, interpretat de Pitt, care călătoreşte în toată lumea încercând să oprească invazia de zombies care distruge omenirea. Scenariul a fost scris de Matthew Michael Carnahan, având la bază romanul "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks.

       

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor