Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Arnie s-a întors!

      27 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Vedeta de copertă a numărului de noiembrie al revistei Empire este Arnold Schwarzenegger, iar povestea de pe copertă este legată de revenirea lui Arnold în lumea filmului. “Stejarul” austriac, terminându-şi mandatul de guvernator al Californiei, se întoarce şi face ceea ce ştie cel mai bine: să spargă capete şi să lupte împotriva răufăcătorilor.

       

      Arnie a povestit despre câteva din vechile sale filme, precum: “Predator”,  “Commando”, “Terminator” şi despre proiectele pe care nu a apucat să le dezvolte.  

       

      Sosit în Londra, la premiera filmului “Eroi de sacrificiu 2 / The Expendables 2”, actorul a avut parte de o primire foarte călduroasă din partea miilor de fani adunaţi în Empire Leicester Square, care îi scandau numele: “Ar-nie! Ar-nie! Ar-nie!”


      Stând de vorbă cu simpaticul actor, cei de la Empire au putut distinge trei “personalităţi” ale lui Arnold Schwarzenegger. Primul Arnie este un tip prietenos, sociabil şi plin de umor. Al doilea, ne prezintă un tip de un optimism contagios, căruia îi place să urmărească ciudatele pariuri UFC şi este pasionat de pictură (tempera şi acril). Guvernatorul este reprezentat de Arnold numărul 3, care nu lasă nimic la întâmplare, este eficient şi deţine mereu controlul.

       

      Ştie să păstreze contactul vizual în permanenţă şi îşi joacă cu lejeritate cărţile. Hârşâit de atâţia ani de politică, acesta ştie să încheie afaceri şi să ia decizii. Ori de câte ori se va întâlni cu camerele de filmat, Guvernatorul va şti să cocheteze cu acestea.

       

      Dacă Arnold este omul, Guvernatorul reprezintă instituţia, atunci Schwarzenegger simbolizează legenda. Nu greşim atunci cand afirmăm că Arnold Schwarzenegger este cel mai mare star din istoria cinematografică – un personaj supraomenesc, un mit care a devenit realitate. 

       

       

      Sursa: Empire

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor