Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “Avengers: Endgame” a depășit încasări de 2 miliarde de dolari, devenind al doilea cel mai profitabil film din istorie

      6 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      În numai două săptămâni, “Avengers: Endgame” a obținut încasări globale de peste 2 miliarde de dolari, situându-se pe locul doi în topul celor mai profitabile filme din istoria cinematografiei, după “Avatar”.

       

      Capitolul final al francizei Avengers a doborât recordul la capitolul cele mai mari încasări într-un timp atât de scurt: 2,188 miliarde de dolari în 11 zile. În plus, “Avengers: Endgame” se situează pe locul 2 în topul celor mai profitabile filme. Pe primul loc a rămas “Avatar” (2,78 miliarde dolari), însă “Endgame” are toate șansele de a-l depăsi, având în vedere că filmul lui James Cameron a obținut aceste încasări în 47 de zile.

       

      endgame

       

      În topul celor mai profitabile filme din istoria cinematografiei se mai află „Titanic” (2,187 miliarde dolari), “Star Wars: The Force Awakens” (2,06 miliarde) și “Avengers: Infinity War” (2,04 miliarde).

       

      Avengers: Endgame” continuă povestea după evenimentele devastatoare care s-au petrecut în "Avengers: Infinity War". Supereroii rămaşi în viaţă, printre care se numără Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Winter Soldier (Sebastian Stan) şi Black Panther (Chadwick Boseman), trebuie să ducă cea mai grea bătălie pentru a-l înfrânge pe Thanos, cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor, și pentru a readuce pacea în univers.

       

      "Avengers: Endgame" rulează în cinematografe în format IMAX și 3D.

             Sursa: Boxofficemojo.com, Variety.com 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor