Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “Avengers: Endgame” a detronat “Avatar”, devenind filmul cu cele mai mari încasări din istorie

      23 iulie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      După relansarea în cinematografe a variantei extinse „Avengers: Endgame”, producția Marvel a reușit să detroneze Avatar” de pe poziția fruntașă în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie.

       

      Avengers: Endgamea generat încasări de 2,79 miliarde de dolari, la nivel global. Filmul se afla la 500.000 de dolari în urma Avatar” (2,789 miliarde de dolari), diferenţă care a fost recuperată în weekend.

       


       

      Varianta extinsă a filmului cuprinde câteva scene noi, un tribut către Stan Lee (creatorul lui Spider-Man), dar și câteva scene surpriză pentru fanii francizei Avengers.

       

      În SUA, Avengers: Endgame a generat încasări de 854 de milioane de dolari, ocupând locul al doilea în box-office-ul nord-american, după „Star Wars: The Force Awakens” (936 milioane de dolari), în timp ce „Avatar" a avut încasări domestice de 760 milioane de dolari.

       


       

      După SUA, cele mai mari încasări ale filmului Avengers: Endgame s-au înregistrat în China (629 milioane de dolari), Marea Britanie (114 milioane de dolari), Coreea de Sud (105 milioane de dolari), Brazilia (85 de milioane de dolari) şi Mexic (77 milioane de dolari). 

       


       

      Sursa: News.ro, Boxofficemojo.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor