Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Aventurile celor 101 dalmațieni, în premieră pe BLU-RAY și DVD, din 8 August

      8 august 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

       

      Cu multe aventuri irezistibile, lecții de prietenie și loialitate, cei 101 dalmațieni pornesc într-o călătorie distractivă care îi va cuceri pe cei mici, așa cum a fermecat generații întregi de copii până acum.

       

      Îngrozitoarea Cruella de Vil e hotărâtă să revoluționeze industria vestimentară realizând haine din blana unor bieți pui de dalmațieni. După ce dispar cei 15 cățeluși ai dalmațienilor Pongo și Perdita, aceștia pornesc în importanta misiune de a-și salva micuții înainte ca malefica Cruella să le facă vreun rău.

       

       

       

       

       

       

       

       

      Povestea continuă pe străzile capitalei englezești, unde familia de dalmațieni se va înfrunta cu noile planuri diabolice ale Cruellei, în partea a doua a animației, 101 dalmațieni: Aventura lui Patch la Londra, disponibilă tot din 8 august, pe BLU-RAY și DVD.

       

      În plus, edițiile pe BLU-RAY și DVD aduc noi elemente bonus exclusive, cu jocuri interactive și cântecele amuzante: 101 lucruri bine de știut pentru toată familia, Cruella de Vil: atrasă către răutate, Making of 101 dalmațieni și altele.

       

       

       

       

      Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment și distribuit de către Pro Video, animațiile 101 dalmațieni 1 și 2 sunt disponibile în centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și pe site-ul www.provideo.ro, la un preț recomandat de 79.90 RON pentru BLU-RAY, respectiv 39.90 RON pentru DVD. 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor