Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Bani negri (pentru zile albe)” - primul proiect de promovare VR pentru un serial HBO Europe

      14 decembrie 2020, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      HBO Europe a pregătit și lansat în România primul spot realizat în VR pentru promovare a unei producții originale. Este vorba despre serialul Bani negri (pentru zile albe) / Tuff Money, scris și regizat de Daniel Sandu, lansat pe 22 noiembrie pe HBO & HBO GO.

      Pentru realizarea spotului special de promovare al serialului HBO Europe, Viral Nation România a propus și implementat conceptul lui Daniel Sandu.

       

      „Virtual Reality este o priveliște spre viitor. Un nou mediu de consum al filmelor își arată zorii prin experiența VR. Spectatorii vor avea posibilitatea și bucuria de a pătrunde prin intermediul VR chiar în mijlocul poveștii pe care o urmăresc. Vor evada din canapea, se vor plimbă printre personaje ferindu-se împreună cu ele de obstacolele din film și vor explora imaginile pe o rază completă de 360 de grade. Tehnologia VR este în continuă dezvoltare și nu își propune să înlocuiască modul tradițional de a privi povestea din fața unui perete de sticlă ci să o completeze cu opțiunea spectatorului de a păși dincolo de sticlă. După care îți scoți ochelarii VR și revii la realitate. Și zâmbești.”, spune Daniel Sandu, scenaristul și regizorul serialului Bani negri (pentru zile albe) / Tuff Money.

       

      Dialogurile au fost filmate în studio și suprapuse peste imaginile exterioare, realizate la 6 metri înălțime față de sol, într-un mediu real.

      Cu ajutorul efectelor speciale, privitorul ajunge virtual în carlinga utilajului, alături de protagoniștii serialului, Doru (Alexandu Papadopol) și Ionel (Cristian Bota), având posibilitatea să privească cerul, împrejurimile sau chiar să observe traficul de sub ei.

       

      Materialul poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al HBO Romania, în format 360, cu orice tip de ochelari VR, dar și fără echipament special, de pe orice tip de dispozitiv.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor