Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Batman vs Superman: Lex Luthor în viziunea lui Zack Snyder

      9 ianuarie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Orice film are nevoie şi de un personaj negativ. Fără el acţiunea nu are consistență şi devine rapid neinteresantă. Cu cât pesonajul negativ este mai uman cu atât este mai înfricoşător. Este şi cazul Lui Lex Luthor, inamicul dintotdeauna al lui Superman.

       

      Când Jesse Eisenberg a fost distribuit în rolul lui Luthor în filmul „Batman V Superman: Dawn of Justice” mulţi au comentat că nu ar fi portivit pentru acest rol. Într-un interviu pentru „LA Times”, regizorul Zack Snyder explică de ce această nouă versiune a lui Lex este înspăimântătoare şi de ce Eisenberg a fost puţin tulburat de acest rol.

       

      „Personajul are acum rădăcini în realitate. (Luthor) are o istorie şi o încărcătură emoţională autentică, aspecte care vor fi prezente în film.”

       

      „Mi-am dat seama că Eisenberg o dată ce a realizat cine este Lex a intrat perfect în rol. O dată ce ai descoperit cine este Lex devine un pic înfricoşător să fi în pielea lui. Cred că Jesse nu a fost deloc imun la realitatea de a juca un astfel de personaj profund negativ.”, supune Zack Snyder.

       

      Sursa: screenrant.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor