Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Batman vs Superman" pregătește terenul pentru apariția lui Brainiac?

      11 martie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Batman v Superman: Dawn of Justice” va avea premiera în curând pe marile ecrane şi va avea că intrigă o ameninţare suficient de puternică asupra planetei încât să reunească întregul DC Justice League. Odată ce Batman şi Superman îşi rezolvă disputa dintre ei îşi vor uni puterile împotriva unui inamic comun. Ştim cu siguranţă de prezenţa lui Lex Luthor şi a lui Doomsday ca şi personaje negative, dar recent a apărut o nouă teorie pe internet care sugerează că premisele revenirii lui Brainiac îşi vor face loc în firul epic.


      Această teorie pleacă de la ideea că sistemul de operare Lex/OS prezentat în campania de promovare a filmului „Batman v Superman: Dawn of Justice” va pune bazele relansării lui Brainiac. Sistemul de operare este descris ca fiind „prima reţea neuronală bazată pe un sistem de operare” care va duce la „o era în care maşinile vor gândi pentru noi, eliberând puterea creierului uman să se concentreze pe problemele importante ale lumii”.


      Braniac este o inteligenţă artificială de pe Krypton considerată cea mai inteligentă entitate din univers şi astfel candidatul perfect pentru rolul de precursor al sistemului Lex/OS.
      Dacă aceste zvonuri şi teorii sunt adevărate sau nu, rămâne de văzut în 25 martie când „Batman v Superman: Dawn of Justice” va avea marea premieră în cinematografe.

       

      Sursa: cinemablend.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor