Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ben Affleck, despre alegerea rolului din “Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”

      21 martie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Ben Affleck este pregătit să îmbrace din nou costumul lui Batman pentru super acţiunea “Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”. Într-un interviu Affleck a mărturisit de ce şi-a dorit atât de mult să interpreteze acest rol: “Batman este cel mai interesant super erou pentru că este cel mai uman dintre toţi. Este cel mai asemănător cu noi şi are aceleaşi defecte și este fascinant atunci când le cumulezi cu toate acţiunile sale eroice.

      Nu este pentru prima oară când Affleck intră  în pielea unui super erou. În trecut el a mai avut un rol nu foarte reuşit că Daredevil, însă se pare că Batman este cel pentru care s-a născut. A îndrăgit rolul atât de mult încât recunoaşte că a încercat să ia acasă câteva din gadget-urile super eroului dar a fost oprit de echipa de producţie.

      Fiul sau cel mic, Samuel, este pasionat de filmele cu super eroi şi asta a contat foarte mult pentru Affleck în alegerea făcută. Astfel puştiul a avut ocazia să-i intanleasca pe platourile de filmare nu doar pe Batman ci şi pe Superman (Henry Cavill) şi Wonder Woman (Gal Gadot).

       

      Sursa: movienewsguide.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor