Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ben Affleck prezintă 30 de imagini noi de la filmările pentru „Argo”

      30 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Regizorul şi actorul Ben Affleck a dezvăluit presei peste 30 de imagini noi (vezi poze aici) de la filmările lui  „Argo”.  Bazat pe o poveste reală, filmul îl are ca protagonist pe agentul CIA Antonio Mendez (Affleck), care încearcă să salveze şase cetăţeni americani ascunşi în ambasada Canadei în timpul revoluţiei iraniene din 1979.

       

      Acesta organizează cea mai riscantă operaţiune de salvare din ultimele decenii: cei şase vor fi scoşi din Teheran, deghizaţi într-o echipă de producători de film venită să investigheze şansele de a realiza o peliculă SF în deşertul din Iran, numită „Argo”.

       

      Filmul este bazat pe întamplări reale (vezi trailer aici) şi ne prezintă operaţiunea spectaculoasă de salvare a şase funcţionari americani, o poveste care a fost ascunsă publicului mai bine de trei decenii. „Pe 4 noiembrie 1979, ambasada americană de la Teheran este asaltată de un grup de islamişti sprijiniţi de ayatollahul Khomeini. 63 de cetăţeni americani sunt luaţi ostatici (şi vor rămâne prizonieri timp de 444 de zile), dar, printr-un noroc nesperat, şase funcţionari ai ambasadei vor reuşi să evadeze şi să se ascundă în casa ambasadorului Canadei. Ştiind că este o chestiune de timp până ce aceştia vor fi găsiţi şi ucişi, agentul CIA Tony Mendez (Ben Affleck) pune la punct o operaţiune riscantă de salvare a acestora”.

       

       

      Din distribuţia filmului mai fac parte:  John GoodmanAlan ArkinBryan CranstonKyle ChandlerKerry BisheTate DonovanVictor GarberChris MessinaTitus WelliverZeljko Ivanek şi Taylor Schilling.  

       

       

      Sursa: collider

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor