Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ben Affleck şi Ana De Armas, parteneri într-un thriller erotic al regizorului „Fatal Attraction”

      2 august 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actorii Ben Affleck şi Ana De Armas au fost luaţi în vizor pentru a juca în thrillerul erotic Deep Water, care va fi regizat de Adrian Lyne, cineast nominalizat la Oscar pentru celebrul Fatal Attraction/ Atracţie fatală.

       

       

      Producţia ar urma să înceapă în noiembrie. Zach Helm şi Sam Levinson s-au ocupat de scenariu, pe baza romanului omonim al Patriciei Highsmith lansat în 1957.

       

      Povestea urmăreşte un cuplu care locuieşte într-un mic oraş american. Mariajul este unul lipsit de dragoste, iar soţiei îi este permis să aibă amanţi cât timp nu îşi părăseşte familia. Complicaţiile apar odată cu asasinarea unuia dintre foştii iubiţi ai ei.

       

       

      Între timp, Affleck va putea fi văzut în producţia Warner Bors. intitulată neoficial The Way Back, regizată de Gavin O’Connor, în care va juca rolul unui antrenor de baschet într-un liceu.

       

       

      De Armas, născută în 1988, în Havana, este cunoscută pentru roluri în filme şi seriale spaniole, iar la Hollywood a debutat în Blade Runner 2049. Face parte din distribuţia Bond 25, iar următorul ei proiect este Blonde, în care o portretizează pe Marilyn Monroe.

       

      Sursa: variety.com

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor