Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Benedict Cumberbatch şi Elisabeth Moss vor juca în ecranizarea “The Power of the Dog”, regizată de Jane Campion

      7 mai 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actorii Benedict Cumberbatch şi Elisabeth Moss vor face echipă, în curând, pe marile ecrane.

       

      Vor fi actorii principali în adaptarea romanului „The Power of the Dog” al lui Thomas Savage. Pelicula va fi regizată de Jane Campion după un scenariu pe care tot ea l-a adaptat, iar filmul va intra în preproducţie la finalul anuşlui.

       

      Proiectul producţiei See-Saw Films, Big Shell Films/Max Films şi Brighstar va fi prezentat şi la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta.

       

      «The Power of the Dog» este un roman nemaipomenit care merită o viaţă pe marele ecran. Nu m-am putut opri din a mă gândi la poveste. M-a bântuit. Tema masculinităţii, nostalgia şi trădarea sunt un amestec ameţitor”, a dezvăluit regizoarea.

       

      Benedict Cumberbatch, Jane Campion, Elisabeth Moss 

       

      Rareori găseşti o poveste în care temele, acţiunea şi personajele construiesc tensiunea pe măsură ce se dezvăluie unele pe altele şi finalul este satisfăcător şi neaşteptat. Va fi pentru prima dată când lucrez cu un personaj principal masculin, ceea ce este foarte interesant. Phil este un personaj carismatic şi complex care îi declară război noii soţii a fratelui lui şi fiului ei adolescent”, a adăugat Campion, cea care a regizat apreciatul film din 1993, The Piano.

       

       

      Cumberbatch a apărut recent în Avengers: Infinity War şi Avengers: Endgame, în timp ce Moss poate fi văzută în thrillerul Us al lui Jordan Peele.

       

       

      Elisabeth a devenit cunoscută mai ales datorită rolului din serialul The Handmaid’s Tale, care revine din vară cu un nou sezon.

       

      Sursa: variety.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor