Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Black Mirror revine cu sezonul 5 pe Netflix – Vezi trailer

      16 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Vara vine cu vești bune de la Netflix! Sezonul 5 din “Black Mirror” se lansează pe 5 iunie și va cuprinde doar 3 episoade, iar Miley Cyrus este protagonista unuia dintre acestea.

       

      Avem însă certitudinea că cele 3 episoade ne vor ține în suspans, aducând în discuție teme actuale referitoare la evoluția tehnologiei în societatea contemporană, cunoașterea de sine și dependența creată de dispozitivele electronice. Unul dintre episoade o are ca protagonistă pe Miley Cyrus în rolul de artistă care a suferit o transformarea radicală pentru a atinge faima dorită.

       

       

      Noul trailer lansat recent de Netflix prezintă câteva scene din cele trei episoade care se vor lansa pe platforma de streaming din 5 iunie. Unul dintre cadre înfățișează o fetiță care este încurajată de un robot să devină pop star. Punctul culminant este declarația disperată a unui personaj care urlă: “Oriunde te uiți, vezi oameni conectați la dispozitive!”

       

      Câștigător a șase premii Emmy, “Black Mirror” este unul dintre cele mai apreciate seriale originale Netflix. Fiecare episod din “Black Mirror” este independent, dar pleacă de la premisa unui viitor ultra-tehnologizat în care cele mai mari inovații ale umanității aduc confortul visat, dar scot totodată la iveală și cele mai întunecate instincte.

       

      Serialul “Black Mirror” trage un semnal de alarmă asupra modului în care este folosită tehnologia, dependența pe care o creează și felul în care totul se poate întoarce împotriva noastră.

       

      Citește aici un articol despre cele mai bune seriale originale Netflix.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor