Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Bowie: The Man Who Changed the World”, proiectat la avanpremiera DokStation 2

      11 august 2017, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      A doua ediție DokStation este dedicată marelui David Bowie, care ne-a părăsit în ianuarie 2016. În cadrul evenimentului de joi, 17 august, la Deschis Gastrobar va fi proiectat filmul documentar Bowie: The Man Who Changed the World” (2016), regizat de Sonia Anderson. Proiecția va fi precedată de un DJ Set inspirat și influențat de muzica lui David Bowie, susținut de CĂLIN.

      De la amestecul de psihedelic și fantastic conținut în Space Oddity și unicul Ziggy Stardust din anii '60, până la personajul anilor '75, 'The Thin White Duke', și la starul rock al anilor '90, Bowie (născut David Jones în ianuarie 1947 și reinventat ca David Bowie în 1966) a ocolit abil și creativ orice etichetă din partea industriei muzicale sau a publicului. David Bowie a reușit să schimbe lumea și cultura populară, iar filmul urmărește schimbările, transformările și momentele lui iconice, însoțite de interviuri difuzate în premieră și cu artiști, prieteni sau colaboratori apropiați.

       

      DokStation este un proiect cultural organizat de Wearebasca, cu sprijinul ARCUB, Programul cultural București - Oraș participativ, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și cu sprijinul Centrul Național al Cinematografiei.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor