Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      BOX FM - singura piesă de teatru care are trailer de film

      24 februarie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Spectacolul BOX FM, cu Cătălin Babliuc (Portretul luptătorului la tinerețe, One in a chamber), după un scenariu şi în regia lui Radu Iacoban, este singura piesă de teatru despre radio şi care are trailer de film. BOX FM se va juca joi seară, de la ora 19:00, la Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14).

       

      Trailer-ul internaţional al piesei BOX FM a fost lansat zilele trecute pe pagina de Facebook a lui Radu Iacoban şi poate fi urmărit aici: http://bit.ly/BoxFM_trailer.

       

      Trailer-ul are 1 minut şi, în el, piesa este descrisă ca fiind “O comedie imbecilă”, cu casting-ul marca “La o bere”, coloana sonoră semnată de “N-avem drepturi”, costumele “Haine de-acasă”, iar directorul de imagine este tot de-acum celebrul “N-avem”.

       

      BOX FM este un fragment din viaţa lui David, DJ de radio de la el de-acasă, care între două piese trebuie să se converseze cu diverşi ascultători intraţi în direct prin telefon în emisiunea sa. Printre “intervenţiile telefonice” veţi recunoaşte vocile actorilor Ana Ularu, Conrad Mericoffer, Andrei Runcanu şi Sorin Dobrin.

       

      “David (Cătălin Babliuc) e un DJ de radio neconvenţional. Un prieten al umorului, un inamic al prostiei şi un degustător rafinat de muzică. Bună”, spune regizorul şi scenaristul piesei, Radu Iacoban.

       

      "Box FM e un pariu realizat între mine - actor şi, mai nou, modest dramaturg - şi un actor energetic şi, cel mai important, bun coleg şi prieten. Îl cunosc pe Cătălin de 14 ani. Am făcut foamea împreună, am jucat spectacole bune împreună şi acum am considerat că e cel mai bun moment să lucrăm la această comedie", dezvăluie tot Radu Iacoban pe pagina de Facebook a evenimentului (Facebook Event: BOX FM, joi, la Godot)

       

      Recent, Cătălin Babliuc a câştigat “alegerile” pentru “Cel mai bun actor” la Maratonul Teatrului Independent 2012, Festivalul Undercloud 2013 şi Festivalul Naţional de Teatru Independent 2013. Face parte şi din echipa de “umor subversiv şi salată de vinete” Sector 7.

       

       

      BOX FM

       

      Data: joi, 26 februarie

      Ora de începere: 19.00

      Locul: Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14)

      Durata spectacolului: 1h 05

      Preţul biletului: 25 de lei

       

      Textul şi regia: Radu Iacoban

      Cu: Cătălin Babliuc.

      Vocile: Ana Ularu, Conrad Mericoffer, Andrei Runcanu şi Sorin Dobrin

      Scenografia: Conrad Mericoffer si Mihaela Ularu

      Afiş: Andrei Runcanu

       

      Rezervări: 021.31.61.682, 0736.414.244

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor