Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Brad Pitt – actor şi producător într-un film bazat pe o poveste reală despre Holocaust

      15 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Brad lucrează la proiectul de film „IBM and the Holocaust” şi a confirmat faptul că este posibil să deţină rolul principal.

       

      Brad Pitt tocmai a pus mâna pe un proiect de film cu un subiect puternic şi controversat. Imediat ce filmările din Anglia pentru pelicula „The Counselor”, în regia lui Ridley Scott, s-au încheiat, Pitt a demarat lucrările pentru ecranizarea cinematografică a romanului „IBM and the Holocaust” de Edwin Black.

      Prin intermediul companiei sale de producţie Plan B, Brad Pitt se pregăteşte să abordeze din punct de vedere cinematografic un subiect foarte delicat şi generator de polemici. Pentru a atrage atenţia investitorilor şi regizorilor, Pitt a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispus să joace un rol în acest film, însă reprezentanţii companiei Plan B nu i-au confirmat participarea în calitate de „actor”.


      Publicat în 2001, "IBM and the Holocaust" este un roman controversat care dezvăluie legătura dintre multinaţionala americană şi cel de-al treilea Reich, despre felul cum naziştii au exterminat şase milioane de evrei europeni.

      Povestea urmăreşte eforturile depuse de Thomas Watson, şeful executiv al companiei IBM, care a format o alianţă cu naziştii şi a ajutat Holocaustul prin implementarea unor dispozitive cu cartele perforate care controlau şi monitorizau totul.  

      În afara acestui film politic, Brad Pitt a fost cooptat să joace în drama "12 Years a Slave", în regia lui Steve McQueen. Filmele "Killing Them Softly" şi "World War Z", care îl au ca protagonist pe îndrăgitul actor, urmează să fie lansate în cea de-a doua jumătate a anului următor.  

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor