Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Brad Pitt călătorește în spațiu în noul film „Ad Astra” - Vezi trailer

      5 iunie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Primul trailer „Ad Astra” ni-l prezintă pe Brad Pitt în rolul unui astronaut care are datoria de a salva omenirea de la iminenta distrugere.

       

      Filmul SF "Ad Astra" este povestea astronautului Roy McBride (Brad Pitt), care călătorește până la marginea sistemului solar în căutarea tatălui său, care a dispărut în urmă cu 16 ani într-o misiune pentru descoperirea vieţii extraterestre. Pe parcursul călătoriei, McBride va desluși un mister ce amenință natura existenței umane și supraviețuirea planetei Pământ.

       

       

      Personajul lui Brad Pitt află informații ultra-secrete șocante: tatăl său făcea experimente cu materiale provenite de la forme de viață extraterestre avansate, iar acestea ar putea pune în pericol întregul sistem solar. Incendii și prăbușiri de avione, cauzate de un fenomen denumit “Supratensiunea”, îl determină pe astronaut să pornească în misiune pentru salvarea planetei.

       

      Din distribuția filmului mai fac parte Liv Tyler, Tommy Lee Jones și Donald Sutherland. „Ad Astra” va avea premiera în cinematografe pe 20 septembrie 2019.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor