Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Brad Pitt face un rol mare în Moneyball: Arta de a învinge, acum pe BLU-RAY şi DVD

      4 aprilie 2012, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Cu şase nominalizari la Premiile Oscar, printre care se numară categoriile „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor în rol principal” şi „Cel mai bun actor în rol secundar”, dramă inspiratională Moneyball: Arta de a învinge este disponibilă în format BLU-RAY şi DVD, începând cu 4 aprilie, în toate magazinele de specialitate partenere Pro Video.
       
      Ecranizare a best-seller-ului omonim semnat de Michael Lewis, filmul Moneyball: Arta de a învinge este bazat pe povestea adevarată a fostului jucator de baseball, Billy Beane (Brad Pitt), care devine managerul echipei Oakland, într-un moment critic al existentei acesteia.
       
      Dupa ce majoritatea jucatorilor pleacă la cluburi mai mari, atraşi de oferte salariale mult mai bune, Billy trebuie să reorganizeze echipa, astfel încat să aibă în continuare şanse la câstigarea campionatului. Ambiţios şi perfectionist, el va revoluţiona lumea baseball-ului alegând noi jucatori din randul celor ignoraţi sau respinşi de alte cluburi, pe motiv ca nu mai sunt foarte tineri, au un caracter dificil sau au fost accidentaţi.
       
      În ciuda criticilor primite din partea colegilor şi a presei, Billy reuşeste performante uluitoare, revoluţionând întreaga lume a sportului.
       
      Cu Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman şi Robin Wright în rolurile principale, filmul aduce şi o serie de elemente bonus exclusive foarte interesante pe BLU-RAY şi DVD: Gafe cu Brad Pitt şi Jonah Hill, Scene cazute la montaj, making of, un tur in culise şi constructia echipei.
       
      Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de către Pro Video, filmul Moneyball: Arta de a învinge poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY si DVD, la un pret recomandat de 51.90 RON şi 79.90 RON.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor