Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Brad Pitt și Leonardo DiCaprio au refuzat să fie cuplul gay din "Brokeback Mountain/O iubire secretă"

      20 iulie 2018, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Am fi putut să îi vedem pe Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio împărtășind momente de tandrețe în pelicula "Brokeback Mountain - O iubire secretă". Dar cei doi nu au vrut să intre în pielea îndrăgostiților.

       

      Se numără printre actorii care au refuzat să joace cuplul gay din filmul de Ang Lee, în faza inițială a proiectului, a dezvăluit regizorul american Gus Van Sant.

       

      Pe aceeași listă a actorilor care nu au vrut să interpreteze personajele au mai fost Matt Damon și Ryan Phillippe.

       

       

      Gus Van Sant a explicat că eşecul său în încercarea de a găsi nume mari pentru cei doi îndrăgostiţi a contat destul de mult atunci când a luat decizia de a nu mai continua proiectul.

       

      După ce Van Sant a renunțat, pelicula "Brokeback Mountain - O iubire secretă" a fost regizată, în cele din urmă, de Ang Lee, care a şi câştigat premiul Oscar pentru acest film, cu opt nominalizări la trofeele Academiei americane.

       

       

      Nominalizați au fost și actorii care au avut curajul de a accepta rolurile și au intrat în pielea bărbaților care se îndrăgostesc, Jake Gyllenhaal şi Heath Ledger.

       

       

      Pe de altă parte, DiCaprio şi Pitt joacă abia anul acesta pentru prima dată împreună într-un film, cel mai nou regizat de Quentin Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood/Odată ca niciodată în Hollywood", aflat deocamdată în faza de producţie.

       

       

      Brad Pitt joacă rolul dublurii unui actor, interpretat de Leonardo DiCaprio, în pelicula a cărei acţiune are pe fundal crimele comise de secta lui Charles Manson.

       

      Sursa: indiewire.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor